Інтернет-магазин сонцезахисних окулярів Ray ban
  • Iнфо
    • Порівняння (0)
    • Закладки (0)
Пн- пт 10:00-19:00
Форми окулярів Ray Ban та їхні назви

Назва торгової марки Ray Ban означає "banned from the rays" ー "захищений від випромінювання". І справді, захист зору від шкідливого впливу ультрафіолету ー це основний акцент бренду. Однак, у процесі свого розвитку компанія зрозуміла, що необхідно не забувати і про форму сонцезахисних окулярів. Тільки тоді було досягнуто балансу, який і зробив торгову марку Ray Ban популярною в усьому світі.

Зараз бренд пропонує своїм покупцям десятки форм сонцезахисних окулярів. Серед цього розмаїття легко підібрати аксесуари під свій тип обличчя, стиль або просто під настрій. Купивши одного разу Ray Ban, ви вже не проміняєте цю торгову марку ні на яку іншу.

Краплеподібна форма окулярів – Авіатори

усі види сонцезахисних окулярів Ray Ban фото

Aviator, або краплі ー це найвідоміша форма сонцезахисних окулярів від Ray Ban. З них починалася історія бренду. У далеких 30-х роках минулого століття компанія Bausch & Lomb Inc. створила окуляри для пілотів. Вони захищали очі від сонячних відблисків і не спотворювали видимість. Нововведення так сподобалося льотчикам, що ті носили окуляри і в повсякденному житті. Тоді фірма-виробник ухвалила рішення зареєструвати торгову марку Ray Ban і випустити Aviator на ринок для масового споживача.

Зараз, як і багато років тому, легендарні Авіатори Рей Бен популярні серед чоловіків і жінок. Незмінними залишається універсальна форма у вигляді краплі та легка металева оправа. А ось різноманітність кольорів лінз дає змогу підібрати окуляри під свій стиль. Навіть найсвітліші лінзи мають високий ступінь захисту від ультрафіолету.

Трапецієподібна форма окулярів – Wayfarer

окуляри RB та їхні назви фото

Якщо назва Aviator у всіх на слуху, то навряд чи ми замислюємося, як називається популярна трапецієподібна форма окулярів у пластиковій оправі. Це Wayfarer. Вони створені в 1950-х роках, коли в моді були яскравий одяг, джаз і рок-н-рол. Саме тому виробник приділив особливу увагу дизайну оправи. Залишивши незмінною високу якість лінз, бренд експериментував з кольорами, формою крил окулярів. Сміливі дизайнерські рішення присутні і зараз. Оправа Wayfarer від Ray Ban рідко буває однотонною. Адже можна виділитися з натовпу, якщо:

  • оправа одного кольору, а дужки іншого;
  • зовнішня і внутрішня сторони обідка різних кольорів або відтінків;
  • оправа має незвичайний принт.

Wayfarer носили Джон Кеннеді та Одрі Хепберн. Однозначно, вибір цієї форми окулярів підкреслює бездоганний стиль власника.

Оправа з металу та пластику – Clubmaster

популярна форма окулярів RB фото

Створюючи новий вид сонцезахисних окулярів, виробник навряд чи точно знає наперед, який буде більш популярним. У 1986 році Ray Ban представили нову форму: круглі лінзи і комбінована оправа. Внизу були металеві обідки, а вгорі ー потовщені вставки із пластику. Чи розраховували творці Clubmaster на їхню популярність, точно не відомо. Але така форма сподобалася Брюсу Віллісу. Він з'являвся в Clubmaster на екранах і в повсякденному житті. Відповідно попит на такі окуляри швидко зріс. Хоча така форма залишається незмінно популярною і зараз.

Унікальний дизайн не залишає байдужим навіть найвибагливіших модників. Завдяки універсальності моделі та розмаїттю кольорів лінз і оправ, Clubmaster RB обирають як чоловіки, так і жінки.

Круглі окуляри Round Metal

види оправ для окулярів фото

На перший погляд Round Metal Ray Ban ー це абсолютно звичайна форма окулярів. Круглі лінзи, тонка металева оправа, трохи вигнута лінія брів і завушники із пластику. Проте, ці сонцезахисні окуляри залишаються популярними ось уже понад півстоліття. Саме простий дизайн робить цю форму універсальною. Бренд додав до цього різноманітний колір лінз, товщину оправи і отримав формулу успіху.

Перерахувати абсолютно всі види сонцезахисних окулярів від Ray Ban неможливо. За майже столітню історію бренд має десятки розробок. В інтернет магазині RayBanCo, крім перерахованих вище видів окулярів, є ще колекція Ray Ban Original. Моделі з лінзами з мінерального скла виглядають стильно і мають високий захист від ультрафіолету.

Ray Ban ー це символ стилю і якості. Серед величезного розмаїття форм лінз і оправ кожен знайде свої окуляри.

Коментарі

Написати коментар